DINKIĆ NAKON SASLUŠANJA: Radujem se kad me pozovu, tu sam u narednih 100 godina ako treba! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Twiter / Mlađan Dinkić

opušten!

DINKIĆ NAKON SASLUŠANJA: Radujem se kad me pozovu, tu sam u narednih 100 godina ako treba! (VIDEO)

- U svakom slučaju mene raduje kad god me pozovu, kad se interesuju ja sam tu da pomognem rasvetljavanje i sve vreme sam u Srbiji, i u narednih 100 godina ako me budu zvali ja sam spreman da odgovaram - kazao je on
Objavljeno: 16:09h

Bivši ministar u Vladi Srbije Mlađan Dinkić danas je saslušan u policiji, po pozivu zbog sumnje da je u nekoliko navrata zloupotrebio službeni položaj i oštetio budžet Srbije. On je nakon saslušanja opušteno pričao o svemu:

MLAĐAN DINKIĆ SASLUŠAN U POLICIJI: Ispitivan zbog prodaje Mobtela?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Jedna stvar je čak bila vezana za Mobtel, gde je država napravila najkorisniji posao ikada, s obzirom na to da je zaradila više od 1,2 milijarde evra. Nikad takav priliv od privatizacije nije ostvaren - rekao je Dinkić.

Na pitanje da li smatra da saslušanje o Mobtelu ima veze sa tim što je Bogoljub Karić, nekadašnji vlasnik te kompanije, na slobodi, Dinkić je odgovorio da misli da to nema nikakve veze.

- Ne bi trebalo da ima, ne povezujem te stvari. Mislim da nema nikakve veze - rekao je Dinkić novinarima.

Kaže da će odgovarati državnim organima šta god ih interesuje, jer poštuje državu navodeći da je ponosan na sve što je radio do sada.

- U svakom slučaju mene raduje kad god me pozovu, kad se interesuju ja sam tu da pomognem rasvetljavanje i sve vreme sam u Srbiji, i u narednih 100 godina ako me budu zvali ja sam spreman da odgovaram - kazao je on.

Dinkić je prokomentarisao i da tri i po godine nije davao izjave medijima.

Upitan da li njegovo saslušanje ima političku pozadinu, Dinkić je rekao da to nikad nije isključeno, ali da neće da ulazi u to.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.