Najlepše žene srpskih političara: Pametne, lepe, a bogami i prave seks bombe! (FOTO)

one imaju sve

Najlepše žene srpskih političara: Pametne, lepe, a bogami i prave seks bombe! (FOTO)

Manje je poznato kako izgledaju supruge srpskih političara. Ovo je priča o njima
Objavljeno:

Njihovi supžnici su poznati srpski političari, ali malo je poznato u javnosti koliko su lepe supruge srpskih političara. One se ne pojavljuju toliko često u javnosti, ali onda kada se pojave sve oči su uprte u njih. Čeda ima čime da se pohvali: Pogledajte u kakvom izdanju njegova žena mesi pitu! (FOTO) Pogledajte kako izgledaju supruge pojedinih političara, a ostavljamo vama da odlučite koja je najlepša, jer ipak o ukusima ne treba raspravljati. 1. Milica Šapić, supruga Aleksandra Šapića predsednika opštine Novi Beograd i bivšeg člana DS. Bivši vaterpolista je oženio seksi super modela, a od skoro su i ponosni roditelji malog dečaka. Ona mami uzdahe svih svojom lepotom.

2. Nataša Jeremić, supruga Vuka Jeremića jednu od lepših dama Srbije urednica i voditeljka Dnevnika RTS, ali trenutno pauzira
3. Branko Ružić, poslanik SPS suprugom Anom Ružić na koncertu Ane Bekute. Ana je bila direktorka u Galenici neko vreme
4. Nataša Babić, supruga Zorana Babića poslanika SNS
ponosna mama dve ćerke, Teodore i Jane Poznati čitaju tvitove o sebi: Zoran Babić o vazduplohovcima, SNS botovima, čvarcima u Skupštini (VIDEO)
Dragana Udovičić
5. Sanja Dačić, supruga lidera SPS Ivice Dačića
od lepiših dama na političkoj sceni Srbije završila italijanski jezik i književnost, ona se posvetila ulozi majke i brizi o sinu i ćerci.
6. Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića lidera LDP
pojavom ostavlja potpuno bez daha. Ona je lepa, pametna, seksi cica i redovno trenira Zbog svoje lepote zaslužila je dve fotografije
Printscreen/Instagram/Budikraken

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.