Zorana obustavlja saobraćaj! Bezbednost pre svega! (FOTO)
Foto: PROMO

Smetovi prete

Zorana obustavlja saobraćaj! Bezbednost pre svega! (FOTO)

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture donelo je rešenje za obustavu putničkog i teretnog saobraćaja od Aleksinca do Leskovca
Objavljeno:

Rešenje o obustavi saobraćaja na ovoj deonici auto-puta koje je donelo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, po zahtevu JP Putevi Srbije, upućeno je Ministarstvu unutrašnjih poslova u čijoj nadležnosti da to rešenje sprovodi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Potpredsednica Mihajlović je, obilazeći auto-put u blizini Niša rekla da je to

najnovija informacija, kao i da se očekuje da se situacija u večernjim satima smiri. U ovom trenutku ima problema zbog smetova, teretni saobraćaj je potpuno obustavljen, i moramo da, od naplatne rampe kod Niša do Leskovca potpuno obustavimo putnički i teretni saobraćaj, rekla je Mihajlovićeva.

Pojedine deonice u blizini Niša su teško prohodne, dodala je, uz opasku da je važno da su „svi na terenu“ – Ministarstvo saobraćaja, JP Putevi Srbije, vojska, policija.

foto: promo

- Svi su tu, čiste sneg i preduzimaju sve što mogu. To takođe pokazuje da država može da se nosi sa ovom situacijom situacijom - rekla je Mihajlovićeva.

Potpredsednica Vlade je još jednom apelovala na vozače da vode računa ukoliko kreću na put, kao i da obavezno nose zimsku opremu.

foto: promo

- Zaista, ako nema potrebe nemojte da krećete na put, jer ovo nije vreme ni za kakav put. Ako postoji toliko hitna potreba da se mora ići, onda molimo, krenite sa zimskom opremom, jer sve drugo ne samo da nije bezbedno za vas, već ni za koga drugog. Imali smo situaciju sa tri šlepera u blizini Niša, koji su, iako je bio obustavljen saobraćaj, svojom voljom krenuli, sudarili se i napravili problem svima - rekla je Mihajlovićeva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.