BATO JUGOVIĆ: Naprednjak Boška Obradovića
Foto: Privatna arhiva

otvoreno pismo premijeru

BATO JUGOVIĆ: Naprednjak Boška Obradovića

Jugović nije štedeo lidera Dveri Boška Obradovića
Objavljeno: 15:51h

Bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović, koji će se na izborima kandidovati za predsednika Srbije, ovog puta, u otvorenom pismu nije štedeo lidera Dveri Boška Obradovića.

Prenosimo vam njegov tekst u celosti:

Poštovani Aleksandre Vučiću, Srbija svoj integritet brani na Kosovu i Metohiji, a Vi svoj integritet treba da odbranite u Čačku. Kao što je Isa Mustafa vešto zavadio Srbe na Kosovu i Metohiji, tako je i Boško Obradović vešto zavadio naprednjake u Čačku.

Prvo je Boško zavadio naprednjake sa Velimirom Ilićem, pa je onda zavadio naprednjake s naprednjacima. Kao što je Isi Mustafi bio potreban jedan Jablanović da bi zavadio Srbe, tako je i Bošku bio potreban neki naprednjački Jablanović da zavadi naprednjake. Vi ste sigurno gospodine Vučiću obavešteni da se u Čačku sa zakašnjenjem usvaja budžet i da je skupštinsko zasedanje nekoliko puta prekidano, zato što nije bilo kvoruma. Pomoć u performansima obaranja kvoruma Boško Obradović je imao od jednog naprednjačkog Jablanovića.

Ne bi bilo zgoreg da se Bošku Obradoviću ponudi vlast koju ne može da odbije, a odgovorno tvrdim da je on kukavica koja se plaši da bude na vlasti i da preuzme odgovornost. Zato predlažem da se izazovu vanredni lokalni izbori u Čačku koje će SNS sa svojim koalicionim partnerima da bojkotuje i da na taj način omogući Bošku Obradoviću apsolutnu pobedu.

Samo Boškov boravak na vlasti će baš svakom građaninu razotkriti ono što on zaista jeste - destruktivac i nesposobnjaković. Najbolje je i za njega i za Srbiju da mu sudi sredina iz koje je potekao. Ako Vam ovaj moj predlog nije prihvatljiv - razumljivo je da svaki čovek bude bolećiv na svog Jablanovića kao što je drug Vulin hronično bolećiv na svog.

Bratislav Jugović, Čačak

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.