OGLASIO SE KREMLJ NAKON RAZGOVORA PUTINA I VUČIĆA: Izdali su SPECIJALNO SAOPŠTENJE!
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

završen sastanak

OGLASIO SE KREMLJ NAKON RAZGOVORA PUTINA I VUČIĆA: Izdali su SPECIJALNO SAOPŠTENJE!

Kako je potvrđeno "Tanjugu" o telefonskom razgovoru sa predsednikom Putinom koji je imao danas u 11 časova, javnost će obavestiti naknadno

Objavljeno: 12:55h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ruski lider Vladimir Putin razgovarali su telefonom o situaciji u Ukrajini i razvoju događaja oko Kosova, saopštio je Kremlj.

U saopštenju koje su izdali saopšteno je da će Rusija nastaviti nesmetane isporuke gasa Srbiji.

Nastavljaju se nesmetane isporuke gasa Srbiji
Nastavljaju se nesmetane isporuke gasa Srbijifoto: Printscreen/RTS

„Održan je telefonski razgovor predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučicćem… Dogovoreno je, između ostalog, da Rusija nastavi nesmetane isporuke prirodnog gasa Srbiji“, navodi se u saopštenju.

Vučić i Putin su razgovarali danas oko jedanaest časova.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi Skladište generalnog tereta Republičke direkcije za robne rezerve na Vilinim vodama u Beogradu, da bi se uverio u stanje robnih rezervi osnovnih životnih namirnica.

Kako je potvrđeno "Tanjugu" o telefonskom razgovoru sa predsednikom Putinom koji je imao danas u 11 časova, javnost će obavestiti naknadno.

Predsednik Vučić je, kako najavljeno, sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom trebalo da razgovara o novom aranžmanu koji Srbijagas treba da sklopi sa Gaspromom za snabdevanje gasom.

Aktuelni sporazum o isporukama ruskog gasa ističe 31. maja, a Vučić je ranije najavio da će tokom razgovora s Putinom pokrenuti pitanja količina isporuka gasa, cene i sigurnosti snabdevanja naše zemlje ovim energentom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.