BOGI PONOVO U SRBIJI: Karić stiže u Beograd nešto pre 13 sati!
Foto: Profimedia

iSPUNJAVA OBEĆANJE

BOGI PONOVO U SRBIJI: Karić stiže u Beograd nešto pre 13 sati!

U saopštenju Glavnog odbora Pokreta snaga Srbije Novi Sad navedeno je da se otkazuje novogodišnji koktel zakazan za petak u 15 časova, kako je navedeno, zbog dolaska predsednika stranke gospodina Bogoljuba Karića u Srbiju
Objavljeno:

Bogoljub Karić će u Srbiju kao slobodan čovek doći u petak u 12.40, a njegov povratak je potvrdila i njegova partija Pokret snaga Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U saopštenju Glavnog odbora Pokreta snaga Srbije Novi Sad navedeno je da se otkazuje novogodišnji koktel zakazan za petak u 15 časova, kako je navedeno, zbog dolaska predsednika stranke gospodina Bogoljuba Karića u Srbiju.

Ranije su se u medijima pojavila saznanja da će Karić u Srbiju stići u subotu, međutim i on je u saopštenju objavljenom u četvrtak pozvao medijske kuće da pošalju reportere na beogradski aerodrom u petak oko 12.45. Specijalni sud u Beogradu ukinuo je rešenje o pritvoru i naložio povlačenje poternice koja je pre 11 godina raspisana za Karićem, pošto je tužilaštvo za organizovani kriminal obustavilo istrage vođene protiv njega.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.