SALE MUTAVI, ZVEZDA GRANDA, MALI ANĐEO: 10 ubistava koja su obeležila 2016. godinu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: FOTO: FACEBOOK, FOTO: KURIR, FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/INSAJDER VIDEO

STRAVIČNA GODINA

SALE MUTAVI, ZVEZDA GRANDA, MALI ANĐEO: 10 ubistava koja su obeležila 2016. godinu! (FOTO) (VIDEO)

Ova svirepa mučenja i ubistva su obeležila godinu i prestravila građane Srbije...
Objavljeno: 10:11h

Godinu koja je već na izmaku ćemo pamtiti i po velikim zlodelima, nasiljima, i ubistvima koja prete da postanu jedna od najstravičnijih.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

1. Sale Mutavi

foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/INSAJDER VIDEO

Jedan od glavnih vođa navijača Partizana, Aleksandar Stanković (30), poznatiji kao Sale Mutavi, ubijen je u žestokoj pucnjavi oko 21 sat na raskrsnici Bačvanske i Ulice gospodara Vučića u blizni Centralnog zatvora (CZ) u Beogradu.

EKSKLUZIVNO: Kako je Sale Mutavi 3 i po godine izbegavao zatvor: Bio trener u Partizanu, imao krv u mokraći, probleme sa srcem, kičmom, vratom...

Napad na Stankovića izvršen je iz kola u pokretu. On je bio za volanom svog "audija 6" kada su ga pogodili hici. Glava mu je samo klonula i bio je mrtav na mestu. Napadači su koristili tamni BMW, koji su posle napada zapalili nedaleko odatle.

2. Dragan Jovanović Gidra

foto: Facebook, Dragan Jovanović

Dragan Jovanović (26) poznatiji kao Gidra, osuđivani kriminalac i bivši vođa navijačke grupe „G3“, ubijen je zajedno sa Dariom Roklicerom (29), bivšim bokserom i navijačem Crvene zvezde, takođe odranije poznatom policiji.

STRAVIČNI DETALJI UBISTVA VOĐE NAVIJAČA U NS: Pijan se bahatio po kafani, pa metalnom štanglom nasmrt pretučen!

Njih je ispred lokala "Moja kafanica” u Novom Sadu metalnom šipkom do smrti tukao radnik obezbeđenja Stevan Josić zvani Sima Strahota (34), koji je uhapšen. Ubijeni Gidra je jedan od ljudi iz novosadskog kriminalnog miljea, koji se tokom ove godine često pominjao. Letos je ranjen na plaži Štrand, a teško je ranjen i u septembru ove godine u sačekuši u naselju Grbavica, ispred stana u kojem je živeo.

foto: Facebook, Dragan Jovanović

Protiv njega je bilo podneto 38 krivičnih prijava, od kojih su neke za najteža krivična dela, kao što su držanje u zatočeništvu, silovanje, prodaja droge, napad na policiju i druge, a dva puta je robijao. Teretili su ga da je pucao na čoveka u punom gradskom autobusu, dok je u sačekuši ranio mladića u Futogu, a ranio je i pripadnika obezbeđenja jedne novosadske diskoteke.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.