DA OKOPAVAJU KROMPIR ILI DA IDU U PENZIJU: Umrećete od smeha kad čujete šta političari žele jedni drugima za NOVU 2017! (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija/Espreso.co.rs

novogodišnje želje

DA OKOPAVAJU KROMPIR ILI DA IDU U PENZIJU: Umrećete od smeha kad čujete šta političari žele jedni drugima za NOVU 2017! (VIDEO)

Dok su jedni poželeli svojim oponentima zdravlje i sreću, drugi su, pak, imali neke neobične želje
Objavljeno:

Kada razmišljamo o novogodišnjim željama, obično nas obuzmu neke lepe misli ispunjene emocijama. Međutim, da li je takav slučaj i kada političari jedni drugima žele "sve najbolje" u Novoj godini?! Nije, naravno!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dok su jedni poželeli svojim oponentima zdravlje i sreću, drugi su, pak, imali neke neobične želje. Tako su se na meniju novogodišnjih želja našle i one neobične, da "zasluženi odmor" provedu okopavajući krompir, u zatvoru, u psihijatrijskim ustanovama, da se povuku sa političke scene, da odu u zasluženu penziju, ali i da se unormale i civilizovanije ponašaju.

foto: Filip Plavčić

Narodni poslanik Muamer Zukorlić poželeo je ministru Ljajiću, kog nije želeo da odvoji od Sulejmana Ugljanina, jer kako kaže, želje i molitve mora da uputi obojici, da četvrtvekovnu karijeru zaokruži jednim pokajanjem.

- To bi donelo rezultate i našem narodu, i svim građanima u Srbiji. Mislim da i Ljajić i Ugljanin mogu još nešto uraditi u nekoj diplomatskoj karijeri, doduše nekih manje poznatih zemalja. Moja želja njima je da se skrase kao ambasadori, Ugljanin u Turskoj, Ljajić u Azerbejdžanu ili Kazahstanu. Mislim da bi to bilo dobro i za njih i za njihove porodice, i za sve građane Srbije. I da su imali nešto političkog soka, a jeste bio skroman, to je sve isceđeno. Sada ne možemo više ništa pozitivno očekivati da daju - želja je narodnog poslanika Muamera Zukorlića.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.