Predsednik Srbije potvrdio da je bugarski tajkun donator Fondacije Dragica Nikolić!(VIDEO)
Foto: Printskrin Youtube / Insajder Video

ne negira!

Predsednik Srbije potvrdio da je bugarski tajkun donator Fondacije Dragica Nikolić!(VIDEO)

Predsednik Srbije kaže da je donacija uplaćena pre nego što je za Vasilevim raspisana poternica..
Objavljeno:

Predsednik Srbije, Tomislav Nikolić potvrdio je na pitanje novinara Insajder.neta da je bugarski biznismen, Cvetan Vasilev, koji već dve godine slobodno živi u Srbiji iako je za njim raspisana crvena Interpolova poternica, uplatio donaciju fondaciji njegove supruge Dragice Nikolić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Predsednik Srbije kaže da je donacija uplaćena pre nego što je za Vasilevim raspisana poternica.

Tomislav Nikolić je rekao da je Vasilev uplatio 200 miliona tokom poplava u Srbiji 2014. godine i da Fondacija nije imala razloga da tu donaciju odbije.

- Milijardu i 200 miliona dinara je Fondacija donela u Srbiju, a vi me pitate da li je Cvetan Vasilev uplatio 200.000 dinara. I sad ja sa vama treba da razgovaram kao sa čovekom koji ozbiljno shvata Srbiju, rekao je Nikolić odgovarajući na pitanje novinara Insajdera.

Vučić pozvao Srbe da napuste kosovske institucije do 31. decembra! (FOTO)

Na konstataciju našeg novinara da je pitanje legitimno budući da Fondacija drži imena donatora u tajnosti, Nikolić je rekao da ne postoji zakonska obaveza da Fondacija objavljuje spisak donatora i da je takav zakon donet pre nego što je on postao predsednik Republike.

Protiv Cvetana Vasileva, vlasnika Srpske fabrike stakla, u Bugarskoj se vodi postupak zbog sumnje da je proneverio više od 100 miliona evra i doprineo najvećoj bankarskoj krizi u toj zemlji.

U Srbiji se već dve godine vodi postupak po zahtevu Bugarske za njegovim izručenjem, a predmet se već dve godine razvlači po sudovima u Srbiji uprkos zahtevima Bugarske da se procedura ubrza.

(Espreso.co.rs / Insajder.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.