REZULTATI POLIGRAFA: Istine i laži o nestanku Barbare Vitez
Foto: Večernje novosti

Misterija se nastavlja

REZULTATI POLIGRAFA: Istine i laži o nestanku Barbare Vitez

Deo odgovora koje su dečaci dali ukazuje na to da ne govore istinu, ali njihovo poligrafsko ispitivanje takođe potvrđuje da nije bilo nikakvog krivičnog dela, odnosno da nisu svedočili ni silovanju niti nekom bacanju s mosta ili otmici
Objavljeno: 08:17h

Poligrafsko testiranje dvojice dečaka koji su svedočili o smrti Barbare Vitez (15) završeno je juče u kasnim popodnevnim satima, saznaje “Blic”.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, kako se nezvanično saznaje, dečaci su juče u pratnji roditelja došli u policijsku stanici u Senti. Oni su prethodno insistirali da budu podvrgnuti poligrafskom testiranju uznemireni anonimnim pismom koje je stiglo na adresu porodice Vitez, a u kom se kaže da je nesrećna devojčica najpre omamljena u piceriji, u kojoj je sa društvom bila na rođendanu drugarice, zlostavljana, a potom i bačena sa mosta.

Kako se saznaje, deo odgovora koje su dečaci dali ukazuje na to da ne govore istinu, ali njihovo poligrafsko ispitivanje takođe potvrđuje da nije bilo nikakvog krivičnog dela, odnosno da nisu svedočili ni silovanju niti nekom bacanju s mosta ili otmici.

Iz izvora iz istrage, nakon poligrafskog ispitivanja, nije sporno da su dvojica dečaka te večeri bili sa Barbarom zajedno, da im je plan bio da se druže, te da su se zbog toga našli na mostu. Međutim, kako tvrdi izvor iz istrage, isključen je svaki oblik nasilja i zle namere, da devojčicu niko nije namerno gurnuo, niti je to planirao.

Međutim, poligrafista ne isključuje mogućnost da se nešto slučajno desilo, navodi izvor iz istrage.

Moguće je da je prilikom mimoilaženje slučajno došlo do češanja, ili za vreme šetanja na mostu, te da je devojčica usled toga pala u reku.

Svedočenje dvojice dečaka je od velikog značaja za razjašnjenje tragičnog nestanka devojčice, sa kojom su kobne večeri 25. novembra bili na mostu na Tisi.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.