NE, NE ŠALIMO SE! U Skupštini podnet amandman za bezbedan prolaz Deda Mraza!
Foto: Beta

primaju plate za ovo?

NE, NE ŠALIMO SE! U Skupštini podnet amandman za bezbedan prolaz Deda Mraza!

Šef poslanika SDS Marko Đurišić je rekao da se pažnja treba skrenuti na to kako nemaju dovoljno vremena da se pripreme za raspravu
Objavljeno: 13:20h

Poslanici SDS su podneli amandman na predlog zakon o stanovanju i održavanju zgrada u kome se pominje Deda Mraz podneli da bi skrenuli pažnju javnosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šef poslanika SDS Marko Đurišić je rekao da se pažnja treba skrenuti na to kako nemaju dovoljno vremena da se pripreme za raspravu.

On je naveo da je SDS zatražila da se u članu dva, stavu osam, u tom zakonu, koji se inače odnosi na dimnjake, posle reči "i utvrđivanje stepena korisnosti ložišnog uređaja" dodaju reči "i stvaranja uslova za nesmetan i po imovinu i po zdravlje ljudi bezbedan prolaz Deda Mraza 31. decembra". Đurišić je kazao da su predlozi zakona stigli u vreme kada se još raspravljalo o budžetu i da su imali rok od samo nekoliko dana da napišu amndmane na 22 zakona. "Malo smo sebi dali oduška i podneli šaljive amandmane", rekao je Đurišić. On je dodao da ovo nije prvi put da se u Skupštini Srbije usvajaju zakoni po hitnom postupku bez rasprave i bez dovoljno vremena za pripremu i samim tim pisanje amandmana.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.