Imenovan novi državni sekretar za informisanje! I svi ga znamo! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

kako vam se čini?

Imenovan novi državni sekretar za informisanje! I svi ga znamo! (FOTO)

Vlada Srbije imenovala je danas Nina Brajovića za državnog sekretara za informisanje i medije u Ministarstvu kulture i informisanja
Objavljeno: 17:17h

U Ministarstvu veruju da su njegovo dugogodišnje novinarsko i uredničko iskustvo, profesionalni angažman u Udruženju novinara Srbije i mnogobrojna dobijena priznanja najbolja preporuka za obavljanje odgovorne funkcije državnog sekretara za informisanje i medije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Fonet

- Verujemo da su imenovanjem državnog sekretara stvoreni neophodni uslovi za rešavanje svih otvorenih pitanja u oblasti javnog informisanja, uz punu saradnju Ministarstva sa strukovnim udruženjima, regulatornim i samoregulatornim telima, medijskim profesionalcima i ostalim relevantnim činiocima - navedeno je u saopštenju Ministarstva kulture i informisanja.

VUČIĆ O SPS: Ružić me ne interesuje, a možda se sklopi i neka druga većina, videćemo!

Kako piše "Politika onlajn", Brajović se zalaže za privatizaciju te medijske kuće, rešavanje njenih dugova i dugova RTS-a, za opstanak "Tanjuga", ukidanje ograničenja u projektnom sufinansiranju medija, kao i obavezivanje lokalnih samouprava da iz budžeta izdvajaju dva odsto za finansiranje medija.

Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka. Na Televiziji Beograd radio je od 1983. do 1992, gde je bio urednik ciklusa emisija "Otvoreni studio" i "Teme i dileme".

Brajović je bio i urednik i voditelj političkog magazina "Za i protiv" (ZIP), jedne od najgledanijih emisija TV Beograd, specijalni izveštač sa Kosova i Metohije, iz Slovenije i Hrvatske (1987-1991), urednik glavne informativne emisije "Dnevnik"...

U okviru obeležavanja 3. maja, Svetskog dana slobode medija, zasnovao u Srbiji akciju “Pet minuta gromoglasne tišine”.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.