Hrvat pozvao Šešelja da snimi duet s njim! Vojvoda ga oduvao odgovorom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

NEKI NOVI MOMENTI!

Hrvat pozvao Šešelja da snimi duet s njim! Vojvoda ga oduvao odgovorom! (FOTO) (VIDEO)

Hrvatski pevač kontaktirao je srpskog političara Vojislava Šešelja kako bi mu ponudio saradnju...
Objavljeno: 17:35h

Hrvatski pevač, Dražen Turina je gostujući u emisiji komičara Davora Jurkovića “U zdrav mozak” govorio o povratku na scenu i mogućem duetu sa Vojislavom Šešeljom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printskrin Youtube / U zdrav mozak

Naime, na ovu ideju je došao voditelj i komičar želeći da pevača za koga se znalo devedesetih godina vrati na muzičku scenu. Da ne bude obična šala, ovaj neobični dvojac nazvao je Vojislava Šešelja prezentovavši mu njihovu ideju.

Vojislav Šešelj: Zar je uloga Čovića u Zvezdi toliko značajna pa ga režim štiti? (FOTO) (VIDEO) “Dolazim za koji dan u Zagreb, uzeću apartman u hotelu Dubrovnik. Možemo da se vidimo”, rekao je srpski političar i pre nego su pevač i komičar objasnili svoju ideju u potpunosti.

Najbogatiji član Vlade Srbije ima imovinu od TRI MILIONA EVRA! Ni ostali ne zaostaju! (FOTO) Šajeta ga je prvo upitao zna li za njega, a onda i predložio da popiju kafu predočivši mu svoju ideju. “Može. Ja imam ovaj broj, pa ću se javiti kad krenem u Zagreb”, rekao je predsednik SRS-a. Nakon toga su promenili temu, pa je na pitanje kako izgovara meko “ć” Šešelj odgovorio “ja ga podebljam”. U jednom trenutku on je ipak rešio da prekine razgovor.

(Espreso.co.rs / Bulevar.B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.