Stamatović zove na radnu akciju, evo ko se sve odazvao
Foto: Fonet

radna akcija

Stamatović zove na radnu akciju, evo ko se sve odazvao

Stamatović je juče najavio da će radnom akcijom na Zlatiboru započeti izgradnju najveće gondole u Evropi
Objavljeno: 14:21h

Nezavisna poslanica i bivša predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da bi bilo najbolje da stranka predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića Srpska narodna partija, (SNP) napusti vladajuću većinu, umesto što najavljuje radnu akciju za izgradnju gondole na Zlatiboru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Najbolje pokazivanje borbe protiv opstrukcije države bi bilo da stranka gospodina Stamatovića izađe iz vladajuće većine. Ovako sve liči na "jedno radim, drugo govorim, a treće mislim" - rekla je Sanda Rašković Ivić, i dodala da neće učestvovati u radnoj akciji.

foto: Fonet

Stamatović je juče najavio da će radnom akcijom na Zlatiboru započeti izgradnju najveće gondole u Evropi. Radna akcija je Stamatovićev odgovor republičkim vlastima koje, kako se navodi, odugovlače postupak za izdavanje dozvole za gradnju. Potencijalni kandidat za predsednika Srbije i bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović rekao je da će ići na radnu akciju i da očekuje da se u nju uključi i predsednik SNP - a Nenad Popović.

foto: Promo

- Lepo je kad se u Srbiji gradi. Za Srbiju je dobro kad se gradi Beograd na vodi, ali je dobro i kad se gradi najveća gondola u Evropi. Zlatibor je najvažnija turistička destinacija u Srbiji - rekao je Jugović i dodao da je njegov predlog da radna akcija počne posle Božića.

Najveći buntovnik u vladajućoj koaliciji, Branko Ružić, nije odgovarao na pitanja, i nije otkrio da li će se pridružiti Stamatovićevoj radnoj akciji na Zlatiboru.

(Espreso.co.rs / Komentar press)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.