Stefanović osudio incident na Filozofskom fakultetu: Policija će detaljno sve ispitati
Foto: fonet, prtsc/marija marić

oštra reakcija

Stefanović osudio incident na Filozofskom fakultetu: Policija će detaljno sve ispitati

Ministar je rekao da je nedopustivo da zbog različitih ideoloških orjentacija, kao i pogleda na neka istorijska i društvena pitanja, dolazi do fizičkih i verbalnih sukoba
Objavljeno: 18:29h

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović najoštrije osuđuje incident koji se dogodio na Filozofskom fakultetu, kada je grupa ljudi pokušala da prekine tribinu i promociju knjige „Istorija Republike Srpske“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Nedopustivo je da zbog različitih ideoloških orjentacija, kao i pogleda na neka istorijska i društvena pitanja, dolazi do fizičkih i verbalnih sukoba na bilo kom događaju. Policija će detaljno ispitati da li je tokom ovog incidenta bilo fašističkih pozdrava i pokliča, a ukoliko se ispostavi da jeste, biće preduzete najoštrije zakonske mere. Srbija nije, i neće biti, zemlja koja podržava fašizam, već neko ko ga progoni u skladu sa svojom slobodarskom tradicijom“ rekao je potpredsednik srpske vlade.

foto: prtsc/marija marić

Ministar Stefanović dodaje da je policija obaveštena o navedenom događaju, a da će o svemu biti dostavljen i izveštaj nadležnom tužilaštvu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.