Đurdjević Stamenkovski: Imamo 5,4 odsto na predsedničkim, a 4,6 odsto na parlamentarnim izborima! (FOTO)
Milica Đurdjević Stamenkovski, Foto: Ana Paunković

raduje se

Đurdjević Stamenkovski: Imamo 5,4 odsto na predsedničkim, a 4,6 odsto na parlamentarnim izborima! (FOTO)

Na konferenciji za novinare, Đurdjević Stamenkovski je kazala da će se vrlo odgovorno odnositi prema trenutnoj situaciji i da neće slaviti dok institucije ne saopšte zvanične rezultate

Objavljeno: 23:19h

Kandidatkinja za predsednicu Srbije Milica Đurdjević Stamenkovski saopštila je večeras da, prema dosad obradjenom izbornom materijalu, ona ima 5,4 odsto glasova na predsedničkim izborima, a da je njena stranka Zavetnici na parlamentarnim izborima osvojila 4,6 odsto glasova birača.

Na konferenciji za novinare, Đurdjević Stamenkovski je kazala da će se vrlo odgovorno odnositi prema trenutnoj situaciji i da neće slaviti dok institucije ne saopšte zvanične rezultate.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

"Zavetnici su jedina stranka koja je samostalno izašla na izbore i nije sklapala trule koalicione aranžmane. Deset godina smo strpljivo radili, nije nam ništa bilo teško i gradjani su to večeras nagradili", dodala je ona.

Djurdjević Stamenkovski je naglasila da će i nakon današnjih izbora Zavetnici ostati dosledni programskim načelima i neće sklapati koalicije.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.