KAKVE SU KAO PUSLICE! Koja vam je omiljena politička starleta? (VIDEO)
Foto: Printscreen

espreso glasanje

KAKVE SU KAO PUSLICE! Koja vam je omiljena politička starleta? (VIDEO)

Izazivaju pažnju gde god da se pojave, a svi se pitaju otkud one u politici. Koja od njih je omiljena politička starleta Srba?
Objavljeno: 15:38h

One su lepe, atraktivne i prosto vole da se umešaju u politiku! Mame poglede gde god da se pojave, a lepota i stranačke knjižice su spoj koji ih dovodi u centar medijske pažnje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vanja Hadžović je navodno u Ministarstvo spoljnih poslova došla na preporuku Branka Ružića. Bila je potpredsednica omladine SPS-a u Zemunu, i završila je "Megatrend". Poznata je i po obnaženim slikama na internetu.

Dušica Jevđenović bila je savetnica u Vladi Srbije.Javnost je osudila kada su na na Internetu dospele njene golišave slike, na kojima se ona hvali raskalašnim životom.

Predstavljamo 6 najpoznatijih srpskih političkih starleta: Skupa odeća, poziranje na FB i partijska knjižica! (FOTO)

Jelena Samardžić je članica Socijalističke Partije Srbije, a u žiži javnosti dospela je kada su se na internetu pojavile fotografije njenih noktiju na kojima je bio iscrtan logo SPS, ali i šljokičastom tetovažom na ruci gde je pisalo "Dačić". Ona je čak i napisala pesmu lideru soijalista.

Starleta Aleksandra Petković poznatija kao Sandra Partizan takođe se oprobala u politici. Kako su pojedini mediji pisali ona je tvrdila da joj je prošle godine jedan ministar srpske vlade obećao državni posao ako bude spavala s njim. Ona je takođe uveravala da je odbila tu “nepristojnu ponudu”, i nije želela da kaže o kom funkcioneru je reč. Ona je bila aktivni član Srpske napredne stranke.

Proverili smo u novoj Espreso anketi, koja je omiljena "politička starleta"?

15.30 Pobednik je Sandra Partizan sa 59 glasova! Druga je Jelena Samardžić sa 40 glasova, treća Vanja Hadžović 39! Poslednja je Dušica Jevđenović sa 13 glasova!

15:03 Stvari još mogu da se promene, ali jedina plavuša vodi i dalje

14:27 I dalje prednost Sandre Partizan, ali Jelena i Vanja je prate u stopu!

14:07 Sandra Partizan prešla na prvo mesto!

13:45 - Za sad vodi Vanja Hadžović sa 9 glasova! U stopu je prati Sandra Partizan sa 8 glasova.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.