VUČIĆ: Nemam ništa protiv anketnog odbora za ispitivanje pozadine atentata na Zorana Đinđića!
Foto: Beta

Prihvatio inicijativu

VUČIĆ: Nemam ništa protiv anketnog odbora za ispitivanje pozadine atentata na Zorana Đinđića!

"Voleo bih da se time bavi tužilaštvo, a ne anketni odbor, ali nemam ništa protiv parlamentarne inicijative", rekao je Vučić novinarima u Skupštini Srbije
Objavljeno: 11:37h

Predsednik VladeAleksandar Vučić izjavio je danas da nema ništa protiv da Skupština Srbija formira anketni odbor za ispitivanje političke pozadine ubistva premijeraZorana Đinđića, ali da bi voleo da se time bavi tužilaštvo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Voleo bih da se time bavi tužilaštvo, a ne anketni odbor, ali nemam ništa protiv parlamentarne inicijative", rekao je Vučić novinarima u Skupštini Srbije.

Radikali u Skupštini zatražili Anketni odbor o atentatu na Đinđića!

On je zamolio da ako neko zna detalje sa kojima država nije upoznata da te podatke dostavi nadležnim državnim organima.Poslanici Srpske radikalne stranke zatražili su danas u Skupštini formiranje anketnog odbora u vezi ubistva i političke pozadine ubistva Zorana Đinđića.

Đinđić je ubijen ispred sedišta Vlade Srbije 12. marta 2003. godine. Zbog organizovanja ubistva premijera, na 40 godina zatvora osudjen je bivši komandant "crvenih beretki" Milorad Ulemek.

Na istu kaznu osudjen je i Zvezdan Jovanović, neposredni izvršilac ubistva i bivši Ulemekov zamenik. Politička pozadina ubistva Đinđića još nije otkrivena.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.