KONAČNO - ISTORIJSKI PREDLOG: Radikali u Skupštini zatražili Anketni odbor o atentatu na Đinđića! (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

Inicijativa srs

KONAČNO - ISTORIJSKI PREDLOG: Radikali u Skupštini zatražili Anketni odbor o atentatu na Đinđića! (VIDEO)

Šarović je pred poslanicima pitao predsednika Vlade Aleksandra Vučića, s obzirom na to da zvanična istraga o ubistvu premijera Đinđića stagnira, da li će podržati predlog SRS za obrazovanje Anketnog odbora
Objavljeno: 12:10h

Nemanja Šarović, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke i poslanik u Narodnoj skupštini, danas je na sednici Parlamenta javno zatražio formiranje anketnog odbora koji bi analizirao nove činjenice i saznanja u vezi sa pozadinom ubistva Zorana Đinđića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šarović je pred poslanicima pitao predsednika Vlade Aleksandra Vučića, s obzirom na to da zvanična istraga o ubistvu premijera Đinđića stagnira, da li će podržati predlog SRS za obrazovanje Anketnog odbora.

"Vi znate da se svih ovih godina u javnosti konstantno o tome priča, da mnogi politički akteri govore da postoji politička pozadina, ali je jasno da do sada nije postojala politička volja da se to istraži. Rok koji smo odredili da Anketni odbor izvrši svoj zadatak je 90 dana, sasvim dovoljno da se dođe do rezultata, ukoliko ozbiljni ljudi budu ozbiljno radili", istakao je Šarović.

"Voleo bih da se time bavi tužilaštvo, a ne anketni odbor, ali nemam ništa protiv parlamentarne inicijative", rekao je Vučić novinarima u Skupštini Srbije povodom ove inicijative.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.