ŠTA VAM PRVO IZLAZI KAD NA GUGLU UKUCATE MIĆUN? Probajte, umrećete od smeha! (FOTO)
Dragoljub Mićunović, Foto: Stefan Jokić

HIT!

ŠTA VAM PRVO IZLAZI KAD NA GUGLU UKUCATE MIĆUN? Probajte, umrećete od smeha! (FOTO)

Kako legenda kaže, ovu priču prvi je lansirao Vojislav Šešelj, verovatno želevši da ocrni svog dugogodišnjeg političkog oponenta iz redova Demokratske stranke

Objavljeno:

Presmešno, ali istinito.

Naš dugogodišnji filozof i političar Dragoljub Mićunović, i pored dugovečne karijere i brojnih naučnih i političkih uspeha, ostaće najzapamćeniji u narodu po aferi "Mićun jahao popa", bar ako pitate Gugl pretragu.

Kako legenda kaže, ovu priču prvi je lansirao Vojislav Šešelj, verovatno želevši da ocrni svog dugogodišnjeg političkog oponenta iz redova Demokratske stranke.

Kako je uopšte došlo do toga da se lansira ova lažna priča nije poznato, ali se Šešelj u bifeu Skupštine Srbije 2018. godine izvinio Mićunoviću i častio ga kafom, prema rečima prisutnih.

Izvinjenje je bilo i prošlo, ali je legenda ostala do danas. Verovatno se ni samom Mićunoviću ne dopada šta Gugl prvo izbacuje na pomen njegovog imena.

Uostalom, probajte. Ukucajte i videćete.

foto: Printscreen

Dragoljub Mićunović je srpski filozof i političar. Učestvovao je u brojnim prelomnim političkim događajima u istoriji ove zemlje, od 1968. naovamo, a trenutno je predsednik političkog saveta Demokratske stranke i jedan od zagovornika izlaska opozicije na izbore.

Jedan je od 13 intelektualaca koji su obnovili rad predratne Demokratske stranke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.