Nikolić: Ne dozvoljavamo da nas nišane kroz puškarnicu
Foto: Fonet

Predsednik srbije o pregovorima

Nikolić: Ne dozvoljavamo da nas nišane kroz puškarnicu

Ne tražimo da nam gledaju kroz prste, ali ne dozvoljavamo ni da nas nišane kroz puškarnicu", izjavio je Nikolić za "Novosti" povodom hrvatske blokade otvaranja poglavlja 26
Objavljeno: 08:33h

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je Evropska unija trajno opredeljenje naše zemlje, ali da ne dozvoljavamo da nas "nišane kroz puškarnicu".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je istakao i da je EU na potezu u uslovima kada iz zemlje članice stize mržnja prema drzavi koja pregovora.

"Uređenje države po evropskim standardima je naše trajno opredeljenje. To podrazumeva i članstvo u EU ako je to moguće. Ne tražimo da nam gledaju kroz prste, ali ne dozvoljavamo ni da nas nišane kroz puškarnicu", izjavio je Nikolić za "Novosti" povodom hrvatske blokade otvaranja poglavlja 26. On je dodao da ako jedna država moze da se suprotstavi jedinstvenom mišljenju svih ostalih onda se postavlja pitanje šta nas još čeka. "Srbija je suverena država i traži da joj na prijateljstvo uzvrate prijateljstvom. Na potezu je EU koja mora da odluči da li je spremna da funkcioniše i u uslovima kada iz zemlje članice stiže mržnja prema državi koja pregovora", poručio je Nikolić.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.