ZORAN ĐORĐEVIĆ: Jedinstvene poštanske marke povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom
ZORAN ĐORĐEVIĆ, Foto: Marina Lopičić

U okviru kampanje „J=DNAKI“

ZORAN ĐORĐEVIĆ: Jedinstvene poštanske marke povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom

Nastojaćemo da i u narednom periodu podižemo svest javnosti i šaljemo jasnu poruku da su u Republici Srbiji svi građani jednaki bez obzira na različitost – poručio je ministar Zoran Đorđević

Objavljeno: 20.12.2018. 13:42h

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja iniciralo je izdavanje prigodnih poštanskih marki povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, koje su puštene u promet 3. decembra, u okviru kampanje koja se realizuje pod sloganom „J=DNAKI“.

Cilj kampanje, u kojoj su do sada emitovana dva promotivna spota, jeste podizanje svesti građana i slanje poruke da su u Republici Srbiji svi građani jednaki.

Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kaže da je ovo prvi put da se markice sa prigodnim motivima štampaju kao podrška osobama sa invaliditetom.

- Ova Vlada radi na poboljšanju uslova života osoba sa invaliditetom, a resorno Ministarstvo se trudi da osluškuje njihove potrebe i izađe u susret u skladu sa mogućnostima. Nastojaćemo da i u narednom periodu podižemo svest javnosti i šaljemo jasnu poruku da su u Republici Srbiji svi građani jednaki bez obzira na različitost – poručio je ministar Zoran Đorđević.

foto: Promo

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media