DA RASTEMO SREĆNI!  Održana radionica ZELENI IZAZOV
Održana radionica ZELENI IZAZOV, Foto: Promo

osi informator

DA RASTEMO SREĆNI! Održana radionica ZELENI IZAZOV

Nastavak ove vrlo zanimljive i socijalno podsticajne akcije očekujemo na proleće 2019.godine

Objavljeno: 18.12.2018. 16:51h

U okviru projekta “Da rastemo srećni” održana je radionica “Zeleni izazov”, a radionicu je organizovalo udruženje “Vitezovi osmeha” iz Novog Sada u saradnji sa Srednjom zanatskom školom iz Beograda.

Radionica je realizovana kroz isticanje međugeneracijske i kros-kulturalne razmene između učenika učesnika ove akcije. Izuzev učenika Srednje zanatske škole, koji su bili brilijantni domaćini, akciji Zeleni izazov priključili su se i učenici OŠ “Đura Jakšić” iz Rakovice, kao i učenici Internacionalne škole Beograd.

Održana radionica ZELENI IZAZOV
Održana radionica ZELENI IZAZOV foto: Promo

Cilj radionice je da deca sa smetnjama u razvoju i nastavnici organizuju u saradnji sa lokalnom zajednicom i školama iz okruženja zasad različitih sadnica i pozovu druge škole putem medija na Zeleni izazov u njihovoj lokalnoj zajednici.

Učenici su, pomažući jedni drugima, i predvođeni nastavnicima, ali i direktorom škole koja je bila domaćin, zasadili kuglasti bagrem, beli jorgovan i beli jasmin, vise tuja i sadnica lavande, a estetsko doterivanje novog vrta i ukrašavanje belim kamenom dalo je posebni sjaj ovoj akciji.

Domaćin ove radionice i direktor Srednje zanatske škole gospodin Milovan Marković “Zeleni izazov” uputio je Školi za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović” sa domom učenika iz Novog Sada.

Nastavak ove vrlo zanimljive i socijalno podsticajne akcije očekujemo na proleće 2019.godine.

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media