MEĐUVLADINA KONFERENCIJA 13. DECEMBRA: Srbija otvara  poglavlje 5 u razgovorima sa EU!
Foto: Fonet

Veliki uspeh

MEĐUVLADINA KONFERENCIJA 13. DECEMBRA: Srbija otvara poglavlje 5 u razgovorima sa EU!

Čeka se samo da Srbija do 3. decembra pošalje pismo saglasnosti Međunarodnoj telekomunikacionoj uniji da se Prištini dodeli trocifreni pozivni broj. Očekuje se da se odmah posle toga, najverovatnije u utorak, na sednici Radnog tela za proširenje, donese odluka o otvaranju poglavlja
Objavljeno: 09:35h

EU je spremna da za 13. decembar zakaže Međuvladinu konferenciju sa Srbijom i, ukoliko se nešto nepredviđeno ne dogodi u poslednji čas, na njoj otvori bar jedno pregovaračko poglavlje - saznaju "Novosti" u sedištu Evropskog saveta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- To je rezultat najnovijeg napretka u dijalogu između Beograda i Prištine, koji je čekalo više zemalja EU da bi dale zeleno svetlo - ističe dobro obavešetni izvor "Novosti" u vrhu evropske administracije.

Čeka se samo da Srbija do 3. decembra pošalje pismo saglasnosti Međunarodnoj telekomunikacionoj uniji da se Prištini dodeli trocifreni pozivni broj. Očekuje se da se odmah posle toga, najverovatnije u utorak, na sednici Radnog tela za proširenje, donese odluka o otvaranju poglavlja.

Prema saznanjima ovog lista, biće otvorena oblast broj 5 (javne nabavke), a moguće je da uz ovo budu otvorena i 25 i 26, koja tretiraju nauku i obrazovanje.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.