PRETUČENI NIKOLA SA KOSOVA JE OPERISAN: Oglasio se njegov otac!
Nikola Perić, Foto: Kosovo Online

haos

PRETUČENI NIKOLA SA KOSOVA JE OPERISAN: Oglasio se njegov otac!

Otac povređenog mladića Slobodan Perić rekao je za Kosovo onlajn da se Nikola nakon operacije oseća dobro i da očekuje da tokom sledeće nedelje njegov sin bude pušten na kućno lečenje

Objavljeno: 17:06h

Nikola Perić iz Zebinca kod Novog Brda, koji je pre nekoliko dana, kada su ga napale zasad nepoznate osobe, zadobio povrede u predelu glave i prelom nosne kosti, danas je operisan u Zdravstvenom centru u Gnjilanu.

Otac povređenog mladića Slobodan Perić rekao je za Kosovo onlajn da se Nikola nakon operacije oseća dobro i da očekuje da tokom sledeće nedelje njegov sin bude pušten na kućno lečenje.

- Operacija je protekla dobro. Nikola se sada žali na bolove u predelu vrata. Nadam se da će brzo da izađe iz bolnice i dođe kući - kaže otac.

Otac navodi da iz policije nije dobio nove informacije o toku istrage nakon napada na njegovog sina.

- Znam samo detalje nakon napada koji su svima poznati. Napadači su bili u automobilu marke BMW. Nisam dobio nove informacije iz policije i ne očekujem da će policija da pronađe napadače - dodaje.

Podsetimo, Nikola se vraćao sa ispaše stoke, kada mu je put preprečio automobil iz kog su izašla trojica Albanaca i mučki ga napala.

On je sa više povreda upućen na pregled u bolnicu, u Gnjilane, a čitav slučaj je prijavljen policiji.

Ovaj napad je stvorio osećaj straha kod lokalnog srpskog stanovništva koji su sigurni da je isti etnički motivisan i da ima za cilj stvaranje osećaja nesigurnosti kod Srba na ovom području.

Bonus video:

00:14

TUČA NAVIJAČA

(Espreos / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.