Ovo više nisu prazne pretnje: Poznato je u kom minutu će biti prekinuta utakmice između Kosova i Hrvatske! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

videćemo šta će desiti

Ovo više nisu prazne pretnje: Poznato je u kom minutu će biti prekinuta utakmice između Kosova i Hrvatske! (FOTO) (VIDEO)

Vest su preneli i neki albanski mediji, susret će prekinut hrvatski navijači zbog nezadovoljstva radom Fudbalskog saveza Hrvatske i to već u šestom minutu
Objavljeno: 22:03h

Na dan utakmice između Kosova i Hrvatske, koja se igra u četvrtak uveče u Skadru, kosovski portal GazetaOlle objavila je novu uznemirujuće informacije o navodnim planovima hrvatskih navijača da prekinu susret.

Torcida uletela u hotel i pretila, a Albanci im odgovorili: Čik probajte, razvalićemo vas! (VIDEO)

Prema pisanju spomenutog portala, a vest su preneli i neki albanski mediji, susret će prekinut hrvatski navijači zbog nezadovoljstva radom Fudbalskog saveza Hrvatske i to već u šestom minutu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen

U članku sa naslovom EKSKLUZIVNO: Hrvatski navijači su nam otkrili u kojoj će minuti prekinuti utakmicu', kosovski portal donosi izjavu hrvatskog navijača.

- Razočarani smo načinom na koji funkcioniše Fudbalski savez Hrvatske i u znak protesta ćemo prekinuti meč već u šestom minutu - navodno je za ovaj portal izjavio jedan od Hrvata koji je u Skadru.

SRBIJA SE MRZI IZ SVE SNAGE: Navijači Hrvatske i Kosova zajedničkim snagama pljuju po nama! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.