Zašto se ovoliko gura Kosovo? Zapadni moćnici pomažu na sve moguće načine!
Foto: Fonetap

da li je moguće

Zašto se ovoliko gura Kosovo? Zapadni moćnici pomažu na sve moguće načine!

Nemački i kosovski fudbalski zvaničnici potpisali su memorandum o razumevanju u kome se navodi da će stručnjaci "pancera" u narednom periodu držati treninge i obuke za trenere
Objavljeno:

Nemački fudbalski savez će pomoći kosovskim fudbalskim organima da "naprave prve korake ka uspostavljanju uspešne organizacije - piše AP.

Nemački i kosovski fudbalski zvaničnici potpisali su memorandum o razumevanju u kome se navodi da će stručnjaci "pancera" u narednom periodu držati treninge i obuke za trenere, sudije i administrativne fudbalske radnike na Kosovu, ali i da će "ojačati rad sa mladim fudbalerima".

Kosovo je na kontroverzan način, u suprotnosti sa statutom evropske kuće fudbala, postalo članica UEFA, ubrzo i FIFA, a zatim je na brzinu "ugurano" u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. godine. Srbija se zbog članstva u UEFA žalila Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, a izjašnjavanje o tom slučaju zakazano je za 31. oktobar. Kosovska reprezentacija imala je svoj internacionalni debi na zvaničnim utakmicama u kvalifikacionom meču protiv Finske i osvojila je bod - 1:1.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.