Parkirao Lamborgini u predsoblju: Ovako se bahati jedan od najbogatijih Albanaca na Kosovu! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Youtube/Radiotelevision 21

Kupa se u parama

Parkirao Lamborgini u predsoblju: Ovako se bahati jedan od najbogatijih Albanaca na Kosovu! (VIDEO)

Konstrukciju velelepnog zdanja nosi 16 antičkih stubova, a sama unutrašnjost ukrašena je freskama, motivima iz Sikstinske kapele, rimskim bogovima...
Objavljeno: 10:38h

Radiotelevizija 21 sa Kosova objavila je izuzetno zanimljiv prilog o milioneru Kenedu Frokaju, koji je u Đakovici na Kosovu izgradio neverovatno arhitektonsko zdanje – Belu kuću.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nešto što stanovnici ovih krajeva nisu imali priliku ranije da vide zainteresovalo je novinare ove radiotelevizije, koji su vrlo brzo nakon natpisa o ovoj kući na društvenim mrežama posetili vlasnika ove kuće i razgovarali s njim.

Kuća, sa čijeg se krova i iz dvorišta viore četiri različite zastave: Kosova, Švajcarske, Albanije i SAD-a, prostire se na 550 kvadrata i izgrađena je sa motivima helenističke kulture. Njenu konstrukciju nosi 16 antičkih stubova, a sama unutrašnjost ukrašena je freskama, motivima iz Sikstinske kapele, rimskim bogovima.

Posebno je zanimljiv automobil koji je parkiran u predsoblju, a reč je ni manje, ni više o Lamborginiju. Također, veoma izražen je i pozlaćeni namještaj koji ukrašava brojne sobe u ovoj kući.

Vlasnik vile, Kened Frrokaj, inače već duži niz godina živi i radi u Švicarskoj, ali njegova želja je bila da se vrati svojim korenima i izgradi sebi dom negde u zavičaju.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.