Vučić premijeru Mauricijusa zahvalio na nepriznavanju Kosova!
Foto: Vlada Srbije

sastanak sa Đagnatom

Vučić premijeru Mauricijusa zahvalio na nepriznavanju Kosova!

Premijer Vučić čestitao je Đagnatu na izuzetnim ekonomskim rezultatima koje ta zemlja postiže i naglasio da bi trebalo raditi na uspostavljanju bližih ekonomskih veza između Srbije i Mauricijusa
Objavljeno: 08:58h

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa predsednikom Vlade Mauricijusa Anerodom Đagnatom, kome je zahvalio na principijelnom stavu Vlade Mauricijusa o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, kao i na glasu protiv prijem tzv. Kosova u UNESKO.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Premijer Vučić čestitao je Đagnatu na izuzetnim ekonomskim rezultatima koje ta zemlja postiže i naglasio da bi trebalo raditi na uspostavljanju bližih ekonomskih veza između Srbije i Mauricijusa, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Premijer Đagnat je rekao da će dve zemlje nastaviti da se međusobo podržavaju u međunarodnim organizacijama i institucijama.

Takođe, Vučić je održao sinoć u Njujorku govor u Institutu East West na temu Srbija kao ključni partner Evrope, Rusije i Amerike.

Kameron Manter, bivši ambasador SAD u Srbiji koji je otvorio diskusiju, istakao je da je Srbija sidro stabilnosti na Balkanu i pozvao predsednika Vlade Srbije da se obrati prisutnima.

Premijer Vučić je naglasio da je ponosan što je predsednik Vlade Srbije, kao i na rezultate koje je Srbija postigla. On je rekao da te rezultate niko ne može da ospori.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.