KRVAVA PROSLAVA: Otkriveno šta je prethodilo porodičnom masakru na Kosovu kada je otac ubio dva sina, ženu i sebe
Uvek je bio vrlo druželjubiv, baš kao i njegova supruga i deca, Foto: KOSOVO ONLAJN / YOUTUBE

jezivo

KRVAVA PROSLAVA: Otkriveno šta je prethodilo porodičnom masakru na Kosovu kada je otac ubio dva sina, ženu i sebe

Te večeri policija je obaveštena da su se čuli pucnji oko 18.00 sati

Objavljeno:

Fitim S. (45), pre četiri dana usmrtio je svoju suprugu Bekimu S. (48) i njihova dva sina Ardita (23) i Rustema (19), a zatim izvršio samoubistvo u dvorištu porodične kuće tako što je sebi pucao u usta.

Prema pisanju kosovskih medija, sumnja se da je svađa oko razvoda bračnog para Fitima i Bekime bio povod da za ubistva i samoubistva.

Ovaj zločin dogodio se 30. decembra, u selu Požaran na Kosovu, a četvoročlana porodica došla je tu za praznike. Oni su dugi niz godina živeli u Švajcarskoj. Te večeri policija je obaveštena da su se čuli pucnji oko 18.00 sati, a policajci su se nedugo zatim pojavili na licu mestu.

Komšije ove porodice iz Švajcarske, rekle su za tamošnje medije da je ovo veliki šok za sve njih, ali i da nikad nisu sumnjali da Fitim može tako nešto da uradi.

- Uvek je bio vrlo druželjubiv, baš kao i njegova supruga i deca. Nikada nisam mogao da zamislim tako nešto, ovo me veoma rastužuje - rekao je komšije za švajcerski "Blick".

Tužne vesti obišle su takođe i društvene mreže, na kojima se prijatelji i poznanici opraštaju od članova tragično ubijene porodice.

"Neka vas Bog primi svo troje u raju", napisano je ispod fotografije na kojoj se nalaze majka Bekima sa sinovima.

Inače, kako piše ovaj list, kosovska policija želi da sarađuje sa švajcarskim vlastima kako bi se lakše razjasnile sve okolnosti zločina. Prema prvim informacijama niko iz porodice ranije nije bio poznat policiji zbog nekih prekršaja ili nasilja.

Tela četvoro članova porodice prebačena su u Prištinu i naložena je obdukcija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.