SKANDAL NA KOSOVU: Albanci najavili da će zapleniti vakcine Srbima na severu!
Vakcina, Foto: Printscreen/Youtube

UŽAS

SKANDAL NA KOSOVU: Albanci najavili da će zapleniti vakcine Srbima na severu!

Takođe je najavljeno da će, pošto su, prema stavu Prištine, vakcine na KiM ušle nelegalno, privremene prištinske institucije preduzeti neophodne zakonske mere...

Objavljeno:

Takozvana kosovska vlada saopštila je da ne postoje dokazi da su vakcine za građane na severu Kosova i Metohije legalno ušle na Kosovo, prenosi Ekonomia Onlajn.

Tzv. vlada u Prištini tvrdi da privremene institucije nisu imale nikakvu zvaničnu komunikaciju sa vlastima iz Beograda po tom pitanju, bilo direktno preko kancelarija za vezu, bilo uz posredovanje međunarodne zajednice.

Takođe je najavljeno da će, pošto su, prema stavu Prištine, vakcine na KiM ušle nelegalno, privremene prištinske institucije preduzeti neophodne zakonske mere.

"Kosovska agencija za medicinske proizvode i opremu mora izdati dozvolu za stavljanje u promet proizvoda. Ako nije ispoštovana propisana procedura, smatra se da je takav prizvod ilegalan. Nadležni organi trenutno preduzimaju odgovarajuće pravne radnje" navedeno je u saopštenju "vlade" privremenih prištinskih institucija.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.