NAŠE MALO JE NEKOME MNOGO: Priključite se i vi akciji SLATKI KARAVAN i usrećite ove DIVNE MALIŠANE! (FOTO)
Priključite se i vi akciji, Foto: Srpska solidarnost

HUMANITARNA AKCIJA

NAŠE MALO JE NEKOME MNOGO: Priključite se i vi akciji SLATKI KARAVAN i usrećite ove DIVNE MALIŠANE! (FOTO)

Prošle godine podelili su 2500 paketića našoj deci, a Slatki karavan obišao je sever Kosmeta, centralnog Kosova, Kosovskog pomoravlja, enklava u Metohiji i enklavu na Šar planini

Objavljeno:

I ove godine humanitarna organizacija Srpska solidarnost pokreće akciju "Slatki karavan" u toku koje će prikupljati slatkiše, grickalice i igračke za Božićne i Novogodišnje paketiće za našu decu sa Kosova i Metohije.

foto: Srpska solidarnost

Prethodnih godina prikupili su: - 2016. godine 200 paketića; - 2017. godine 450 paketića; - 2018. godine 950 paketića; - 2019. godine 2100 paketića; - 2020. godine 2500 paketića.

foto: Srpska solidarnost

Prošle godine podelili su 2500 paketića našoj deci, a Slatki karavan obišao je sever Kosmeta, centralnog Kosova, Kosovskog pomoravlja, enklava u Metohiji i enklavu na Šar planini! To je samo jedan mali gest, način da im pokažu da nisu sami, da im pružaju podršku, i da im ulepšaju Božićne i Novogodišnje praznike jer oni naši mali heroja to zaista zaslužuju. Ukoliko želite da i Vi uzmete učešće u ovoj akciji možete im se priključiti doniranjem slatkiša koji će se prikupljati u navedenim mestima: Novi Sad, Beočin, Futog, Sremska Kamenica, Petrovaradin, Vršac, Plandište, Temerin, Valjevo, Ub, Umka, Bor, Beograd, Priboj, Subotica, kao i u Republici Srpskoj u Bijeljini i Banja Luci! Takođe, ko nije u mogućnosti da donira slatkiše možete uplatiti novčana sredstva na žiro račun broj: 340-11013053-38 sa naznakom „Za slatki karavan” ili uplatom putem PayPal-a na srpskasolidarnost@gmail.com i deviznog računa:

foto: Srpska solidarnost

Currency tag (EUR,$,RUB…) SWIFT CODE: GIBARS22 IBAN: RS35340000001101305338 NAME: Srpska solidarnost ADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12

Moguće je i doniranje putem ugovora o donaciji za sve društveno odgovorne kompanije. Akcija traje do 20.12.2020

1 / 5 Foto: Srpska solidarnost

Verujemo da smo istog mišljenja i da uz malo dobre volje možemo uradi nešto dobro, plemenito i humano.

foto: Srpska solidarnost

Naše malo je nekome mnogo!

foto: Srpska solidarnost

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.