ŠOKANTNA SVEDOČENJA ALBANACA KOJI SU PREŽIVELI TORTURU OVK ZBOG DRUŽENJA SA SRBIMA: Tukli su nas sekirom po glavi!
Rama Tamei, Foto: Printscreen/Reddit

JEZIVO

ŠOKANTNA SVEDOČENJA ALBANACA KOJI SU PREŽIVELI TORTURU OVK ZBOG DRUŽENJA SA SRBIMA: Tukli su nas sekirom po glavi!

Bacili su me u jednu sobu, grudi su mi slomili - priča ovaj nesrećni čovek

Objavljeno:

Albanac Rama Tameija iz sela Ovčare na Kosovu i Metohiji, doživeo je strašnu torturu od strane terorista OVK, samo zato što je otišao kod komšija Srba na kafu!

On je u jednoj ruskoj dokumentarnoj emisiji ispričao da je jedan mladić repetirao pištolj, a onda uperio u njega, ali ga je stariji odgovorio dodavši "ne ne, njega ćemo u štab".

- Bacili su me u jednu sobu, grudi su mi slomili - priča ovaj nesrećni čovek.

Rama je rekao da su ga tukle dve žene, koje su ga pitale zašto ide kod Milana Lavovića i Špirka Zlatkovića da pije kafu i zašto oni dolaze kod njega.

- Ja moram da idem kod njih, oni su mi komšije - odgovorio je Rama mučiteljima.

U nastavku emisije sagovornik je Džema Jeti iz još jedne porodice koja je prošla torturu, nakon čega ih je oslobodila policija. OVK ih je držala preko mesec dana u šupi za koze, a nisu im davali ni da jedu ni da piju.

- Ovde su nas držali mesec dana. Tukli su i mene i muža sekirom po glavi. Tražili su da im platimo kako bi nas pustili, nismo imali novca, morali smo da pijemo kišnicu - rekla je i dodala da Albanci koji imaju dobar odnos sa Srbima moraju da napuste Kosovo.

Lideri terorističke “Oslobodilačke vojske Kosova” Hašim Tači, Jakup Krasnići, Kadri Veselji i Redžep Seljimi, koji su optuženi za skoro 100 ubistava, mučenje, progone, kidnapovanja i prisilna zatvaranja najmanje 400 civila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.