TAČIJEV ADVOKAT IZJAVIO DA JE BAJDEN ZNAO ZA NJEGOVE ZLOČINE?! Tužilac ŽESTOKO odgvorio odbrani Hašima!
Na to je predstavnik tužilaštva rekao da želi da pita Bajdena i Dola da li su znali za sve ratne zločine koji su počinjeni od strane Tačija kada su to izjavili., Foto: Printscreen

Džo BAjden

TAČIJEV ADVOKAT IZJAVIO DA JE BAJDEN ZNAO ZA NJEGOVE ZLOČINE?! Tužilac ŽESTOKO odgvorio odbrani Hašima!

- Gospodin Bajden je jednom prilikom rekao: "Hašim Tači je Džordž Vašington Kosova"

Objavljeno:

Huper je rekao da će tražiti privremeno puštanje na slobodu Hašima Tačija, a zatim je sa ciljem da ilustruje kako je bivši vođa terorista "dobar čovek" citirao ni manje ni više nego budućeg predsednika SAD Džoa Bajdena.

- Gospodin Bajden je jednom prilikom rekao: "Hašim Tači je Džordž Vašington Kosova".

On je potom citirao i bivšeg senatora Boba Dola koji je hvalio Tačija da je odigrao vrlo bitnu ulogu u Rambujeu, da je stvorio mladu zemlju koja je "multikulturna i tolerantna, i koja poštuje sve zajednice".

Na to je predstavnik tužilaštva rekao da želi da pita Bajdena i Dola da li su znali za sve ratne zločine koji su počinjeni od strane Tačija kada su to izjavili.

- Mi ćemo te ljude (Bajdena i Dola) pitati: "Da li ste bili upoznati tada kada ste to izjavili da su desetine ljudi stradale od ruke OVK, da li ste se upoznali sa porodicama žrtava, i da li ste upoznati sa odgovornošću osobe o kojoj ste govorili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.