O njemu pišu Srbi na Fejsbuku: Presreće ljude kod Bubanj Potoka, a na tužnu priču će vas odrati!
Foto: Dragana Udovičić

kaže da je siroče

O njemu pišu Srbi na Fejsbuku: Presreće ljude kod Bubanj Potoka, a na tužnu priču će vas odrati!

Ipak, ostaje utisak da ovaj mladić svojom tužnom pričom zarađuje jer je još ljudi prošlo kroz isto
Objavljeno:

Nekoliko veoma čudnih statusa pojavilo se na Fejsbuku, a svi nose istu priču. Na naplatnoj rampi kod Malog Požarevca mladić od 19 godina svojom tužnom pričom uspeo je da prevari nekoliko ljudi.

Pitali smo Srbe da li je Sloba bio nevin. Odgovor će razbesneti mnoge! (VIDEO)

Prema njegovoj priči, on je sa Kosova i prinuđen je da se nađe na putu kako bi stigao do Vinče. Jedan od mladića koji su ga sreli desila se neverovatna avantura, a on je ostao u nedoumici da li je pravilno postupio ili ga je klinac grdno nasamario.

Vučić o Miloševiću: Ne pada mi na pamet da živim u devedesetim

I dok je pisao svoj post i iskustvo, shvatio je da njegov prijatelj prepričava istu priču nekog drugog čoveka. Evo šta se njima dogodilo:

- Pre nedelju dana vraćam se iz vikendice i na naplatnoj rampi kod Malog Požarevca mi priđe jedan momak i pita me da li bih ga povezao do Bubanj Potoka. Malo me je doveo pred svršen čin i glupo mi je da kažem da neću, tako da ga primam u kola. Počinjemo neobavezno da pričamo, vidim da govori srpski sa malo čudnim akcentom i dosta naglašenim slovom „lj“ i on mi ubrzo kaže da je Srbin sa Kosova, iz Lipljana. Priča kako ide u Vinču, jer je čuo da u ovo doba godine tamo traže sezonske radnike za branje voća. Kaže da je stopirao od Lipljana i da putuje skoro 20 sati. Ima 19 godina, kod sebe ima samo jedan manji ranac, kaže da nikad u životu nije bio u Beogradu i da ga je muka naterala da proba ovako nasumice, bez ičega, da dođe i nađe bilo koji posao jer dole nema od čega da živi. Kaže da su mu roditelji nastradali u napadu albanskih terorista na žeteoce kod Lipljana, da nema nikog i da su ga primili monasi u Gračanici gde je i odrastao - započeo je svoj status.

Naravno, rešio je da ga poveze i dao mu je nešto para, ali sve vreme je razmišljao da li je prevaren. Na kraju je zaključio da, bilo kako bilo on ne žali pare koje je dao jer nije zbog toga siromašniji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.