NEMOGUĆE JE DOSTAVITI 4.000 REGISTATORA BEZ TERETNOG VOZA: Problemi sa procesom protiv lidera OVK u HAGU!
"Potpuno je nemoguće da bilo ko donese 4.000 registratora koji sadrže trojezične izjave svedoka, fotografije, procesna dokumenta, materijalne dokaze, bez pomoći teretnog vozila", rekao je Vasić za Kosovo onlajn, Foto: Printscreen Youtube

ISTAKAO

NEMOGUĆE JE DOSTAVITI 4.000 REGISTATORA BEZ TERETNOG VOZA: Problemi sa procesom protiv lidera OVK u HAGU!

Organizacija ratnih veterana tzv. OVK saopštila je da su joj u dva navrata dostavljeni dosijei Specijalnog tužilaštva za zločine tzv. OVK, uključujući i imena svedoka

Objavljeno:

Akreteditovani branilac i zaštitnik žrtava pred Posebnim većima suda u Hagu Dejan A. Vasić izjavio je danas da je nemoguće da bilo ko donese 4.000 registratora sa dokumentima Specijalnog tužilaštva u Hagu bez teretnog vozila.

"Potpuno je nemoguće da bilo ko donese 4.000 registratora koji sadrže trojezične izjave svedoka, fotografije, procesna dokumenta, materijalne dokaze, bez pomoći teretnog vozila", rekao je Vasić za Kosovo onlajn.

On je podsetio da i sam termin koji se kroz vesti provlači o navodnom "curenju" dokumenata, upućuje, kako je rekao, "na neuobičajeno agregatno stanje" te obimne papirne dokumentacije.

Organizacija ratnih veterana tzv. OVK saopštila je da su joj u dva navrata dostavljeni dosijei Specijalnog tužilaštva za zločine tzv. OVK, uključujući i imena svedoka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.