HOTI, ŠTA SI TO URADIO?! Kurti CVILI i hvata se za glavu: SPORAZUM pomaže Srbiji da bude NEDODIRLJIVA!
Ako je do sada neko sumnjao, sada je jasno. Srpska delegacija se bolje pripremila, predsednik Vučić nije dozvolio da ga iznenađenja skrenu sa cilja koji je zacrtao, a to je dobrobit za celu Srbiju sa Kosovom i Metohijom unutar nje., Foto: Prinrscreen/Youtube/ Al Jazeera Balkans

CRNI HOTI

HOTI, ŠTA SI TO URADIO?! Kurti CVILI i hvata se za glavu: SPORAZUM pomaže Srbiji da bude NEDODIRLJIVA!

Ako je do sada neko sumnjao, sada je jasno. Srpska delegacija se bolje pripremila, predsednik Vučić nije dozvolio da ga iznenađenja skrenu sa cilja koji je zacrtao, a to je dobrobit za celu Srbiju sa Kosovom i Metohijom unutar nje

Objavljeno:

Još jedna potvrda da je potpisani dokument u Vašingtonu dobar za nas. Iz Prištine, ali i iz regiona od trenutka potpisivanja istorijskog sporazuma pljušte komentari, a svaki nas sve više uverava da je zvanični Beograd na čelu sa predsednikom Vučićem učinio dobru stvar za srpsku stranu.

Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti rekao je "da je "nelegalni" premijer Kosova Avdulah Hoti u Vašingtonu potpisao sporazum štetan za Kosovo, dodajući da će učestvovanje u mini Šengenu samo pomoći Srbiji da ostvari hegemoniju u ovom delu Evrope".

Ako je do sada neko sumnjao, sada je jasno. Srpska delegacija se bolje pripremila, predsednik Vučić nije dozvolio da ga iznenađenja skrenu sa cilja koji je zacrtao, a to je dobrobit za celu Srbiju sa Kosovom i Metohijom unutar nje.

Bonus video:

(Epreso.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.