ŠTA REĆI, A NE ZAPLAKATI... U Prištini otkrivena spomen-ploča senatoru SAD Bobu Dolu
Priština - ilustracija, Foto: AP

KUKU & LELE

ŠTA REĆI, A NE ZAPLAKATI... U Prištini otkrivena spomen-ploča senatoru SAD Bobu Dolu

Kako prenosi Kosovo onlajn, u Prištini je otvorena izložba fotografija povodom 30. godišnjice posete prve delegacije Senata Sjedinjenih Američkih Država

Objavljeno:

Na Trgu "Zahir Pajaziti" u Prištini otkrivena je spomen-ploča posvećena 30. godišnjici posete prve delegacije američkog Senata na čelu sa senatorom Bobom Dolom, objavila je Televizija Kljan Kosova.

Ministarka spoljnih poslova i dijaspore, Meljiza Haradinaj Stubla, rekla je da ovaj dan "označava veliku prekretnicu za slobodu i nezavisnost Kosova".

"To je posebna emocija, imala sam samo šest godina, i sveža su sećanja na ovaj dan kada je delegacija američkog Senata pod strogim merama bezbednosti srpskih snaga došla u posetu Kosovu i rekla da demokratija i sloboda za albanski narod dolazi i to označava veliki zaokret za slobodu i nezavisnost Republike Kosovo", rekla je Haradinaj Stubla.

Kako prenosi Kosovo onlajn, u Prištini je danas otvorena izložba fotografija povodom 30. godišnjice posete prve delegacije Senata Sjedinjenih Američkih Država.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.