GROZOMORNO! 4 DEVOJKE SA KOSOVA PRETUKLE, MUČILE I SILOVALE DEVOJKU: Cela planeta u šoku zbog ovih gadura!
Četiri devojke poreklom s Kosova našle su se pred sudom u švajcarskom gradiću Bilahu, Foto: Profimedia

monstrumi

GROZOMORNO! 4 DEVOJKE SA KOSOVA PRETUKLE, MUČILE I SILOVALE DEVOJKU: Cela planeta u šoku zbog ovih gadura!

Četiri optužene devojke i žrtva snimale su se mesecima u jednom stanu kako se seksualno samostalno igraju i masturbiraju za potrebe klijenata na internetu. Kada je žrtva saopštila ostatku grupe da želi da izađe iz “posla”, one su je napale i seksualno je zlostavljale veštačkim muškim polnim organom

Objavljeno:

Četiri devojke poreklom s Kosova našle su se pred sudom u švajcarskom gradiću Bilahu posle optužbi da su kidnapovale, seksualno zlostavljale i tukle 21-godišnju devojku.

Tužilac je tražio zatvorsku kaznu od 3 do 5 godina zbog nekoliko krivičnih dela, uključujući i napade sa predumišljajem pošto je reč o očiglednoj osveti.

Žrtva je medicinska sestra iz okoline Ciriha, takođe poreklom sa Balkana, koja je, kako kaže advokat optuženih, dobrovoljno bila deo grupe koja se u slobodno vreme bavila snimanjem eksplicitnog sadržaja za potrebe nekoliko pornografskih sajtova.

Četiri optužene devojke i žrtva snimale su se mesecima u jednom stanu kako se seksualno samostalno igraju i masturbiraju za potrebe klijenata na internetu. Kada je žrtva saopštila ostatku grupe da želi da izađe iz “posla”, one su je napale i seksualno je zlostavljale veštačkim muškim polnim organom.

Advokat optuženih izneo je drugu stranu priče navodeći da je cela priča zapravo deo scenarija za klijente na internetu i tiče se sado/mazo seksa i elemenata mučenja za koji je žrtva prethodno dala saglasnost ostatku grupe devojaka.

Nakon fizičkog nasilja, medicinska sestra je slučaj prijavila policiji plašeći se za svoj život i tvrdeći da je napadnuta jer je želela da izađe iz priče, a ne zato što su sve one glumile tako nešto zbog klijenata na internetu.

Zato su je one napale i kidnapovale odvevši je u drugu kuću gde su je mučile i verbalno i seksualno, preteći joj da o svemu ovom nikom ne priča.

Okružni sud u Bilahu saopštiće 9. jula presudu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.