ALBANCI POLUDELI ZBOG LAJČAKA! Besni su zbog njegovog tvita, a tiče se statusa Kosova! (FOTO)
I sam Hašim Tači kategorički odbija dijalog sa Beogradom ako se na čelu tima nalazi Lajčak, Foto: Youtube printscreen/OSCE

fenomenalno

ALBANCI POLUDELI ZBOG LAJČAKA! Besni su zbog njegovog tvita, a tiče se statusa Kosova! (FOTO)

Lajčak je poznat po tvrdom stavu da ne priznaje takozvano Kosovo

Objavljeno:

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine, Miroslav Lajčak, na kratko je izazvao srčane udare širom Kosova, nakon što je objavio tvit iz Brisela.

Naime, on se po prvi put sastao da svojim timom sa kojim će voditi dijalog, i usput napisao poruku koja je uplašila Albance.

foto: Printscreen

Lajčak je poznat po tvrdom stavu da ne priznaje takozvano Kosovo, a njegov tvit samo je zacementirao nade Prištine. I sam Hašim Tači kategorički odbija dijalog sa Beogradom ako se na čelu tima nalazi Lajčak.

Tako i ne čudi da je greška u poruci, koja je brzo ispravljena, izazvala strah među Albanima, jer je kratko i jasno pokazao da nije na njihovoj strani.

- Moj tim i ja kao specijalni predstavnik u Briselu za dijalog Beograda i Srbije, i druge probleme regiona Zapadnog Balkana, sastali smo se po prvi put u punom sastavu. Raspravljamo o našem poslu u predstojećim mesecima - napisao je prvobitno Mirosalv Lajčak.

Međutim, ubrzo je shvatio šta je napisao, i poruka je izmenjana.

Umesto "Beograda-Srbije" napisao je "Beograda-Prištine".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.