ŠEF SPECIJALNIH JEDINICA KOSOVSKE POLICIJE I DIREKTOR ZATVORA UHVAĆENI NA DELU! Skadnal trese ceo region!
Kosovska policija / Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

PREKRŠILI MERU

ŠEF SPECIJALNIH JEDINICA KOSOVSKE POLICIJE I DIREKTOR ZATVORA UHVAĆENI NA DELU! Skadnal trese ceo region!

Bulješkaj i Gerguri su suspendovani sa dužnosti jer su prekršili mere koje su propisane radi zaštite od širenja korona virusa i koje zabranjuju učestvovanja u skupovima ili drugim aktivnostima

Objavljeno:

Vršilac dužnosti direktora zatvora visoke bezbednosti Burim Bulješkaj i šef specijalnih jedinica Kosovske policije Amir Gerguri suspendovani su sa dužnosti, a formirana je i istražna komisija koja će istražiti slučaj Bulješkaja, prenosi Gazeta Ekspres.

"Generalni direktor Kosovske popravne službe odlučio je da privremeno suspenduje v.d. direktora zatvora visoke bezbednosti i istovremeno je osnovao istražnu komisiju o ovom pitanju", navodi se u odgovoru Kazneno-popravne službe Gazeti Ekspres.

Prema pisanju tog dnevnika, Bulješkaj i Gerguri su suspendovani sa dužnosti jer su prekršili mere koje su propisane radi zaštite od širenja korona virusa i koje zabranjuju učestvovanja u skupovima ili drugim aktivnostima.

Gazeta Ekspres navodi da je tokom druženja za koje se sumnja da se dogodila u subotu, u selu Buroje, rodnom mestu kosovskog predsednika u opštini Srbica, na fotografiji je viđen Burim Bulješkaj u društvu brata kosovskog predsednika Hašima Tačija, šefa specijalnih jedinica kosovske policije Amira Gurgurija i još nekoliko ljudi.

Važni telefoni

Telefoni epidemiološke službe za sve informacije

Specijalan broj Ministarstva zdravlja za pitanja u vezi sa korona virusom: 064 8945 235

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut": 011 2684 566

Budimo odgovorni prema sebi i prema drugima

U cilju omogućavanja brže i efikasnije komunikacije građana sa nadležnim epidemiološkim službama, Ministarstvo zdravlja uvelo je dodatnih 20 brojeva telefona za sve informacije o korona virusu.

Ministarstvo zdravlja otvorilo je još 10 dodatnih dodatnih brojeva, a preko istog linka možete da dođete i do brojeva telefona svih domova zdravlja širom Srbije.

Otvorena je i jedinstveni kontakt centar za Kovid 19 - 19819.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.