AMERIKA VIŠE NE MOŽE DA DAJE PARE NA KOSOVO, A OSTAĆE I BEZ OVOGA: Grenel poslao jasnu poruku!
Ričard Grenel o situaciji na Kosovu, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

stanje na kosovu

AMERIKA VIŠE NE MOŽE DA DAJE PARE NA KOSOVO, A OSTAĆE I BEZ OVOGA: Grenel poslao jasnu poruku!

Lider DSK, članice vladajuće koalicije, Isa Mustafa saoštio je ranije danas da će funkcioner te stranke razgovarati sa Grenelom o aktuelnoj situaciji na prištinskoj političkoj sceni

Objavljeno:

Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog, Ričard Grenel, poručio je danas da Amerika više ne može da troši stotine miliona dolara na vojnu i drugu pomoć i projekte na Kosovu, čija vlada radi protiv interesa svih građana. Grenel je to rekao u direktnom razgovoru sa članom Predsedništva DSK, Skenderu Hiseniju.

Ovu snažnu poruku Grenela preneo je Hiseni na svom fejsbuk profilu. "Ali, Amerika ne može da zaštiti Kosovo od Kosova, naime od neodgovornog ponašanja vlade i njenih lidera, bila je poruka ambasadora Grenela, dodajući da Amerika ne može da nastavi da troši stotine miliona dolara na vojnu i drugu pomoć i projekte, u zemlji u kojoj vlada radi protiv interesa svojih građana", napisao je Hiseni.

Lider DSK, članice vladajuće koalicije, Isa Mustafa saoštio je ranije danas da će funkcioner te stranke razgovarati sa Grenelom o aktuelnoj situaciji na prištinskoj političkoj sceni. Mustafa je podsetio i da je stav te stranke potpuno i bezuslovno ukidanje taksi na srpske i proizvode iz BiH.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.