DAČIĆ ZAGRMEO U JUTARNJEM PROGRAMU: Ovo je prava istina o Kosovu!
Ovo je prava istina o Kosovu, Foto: Printscreen

AU!

DAČIĆ ZAGRMEO U JUTARNJEM PROGRAMU: Ovo je prava istina o Kosovu!

Dačić je takođe rekao da je poseta Kini bila od izuzetnog značaja.

Objavljeno:

Ministar Ivica Dačić rekao je da se sada sprovode intenzivne aktivnosti na Kosovu i Metohiji - zakazana je i sednica parlamenta od strane nekih opozicionih stranaka. Na KiM postoje i oni koji su za to da nema nikakvih ukidanja taksi do Aljbina Kurtija koji vrši manevarske igre kako bi nešto ukinuo a da ne ukine, i da pritom ucenjuje Srbiju, ističe Dačić.

Neke važne, pre svega simboličke poruke, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odneo je u Kinu. Sa nekim važnim se vratio iz Pekinga. Kada se vratio iz Kine sačekala ga je vest da je Aljbin Kurti je najavio delimično ukidanje taksi.

Ivica Dačić kaže da su sada intenzivne aktivnosti na Kosovu i Metohiji, zakazana je i sednica parlamenta od strane nekih opozicionih stranaka.

- Na tkz. Kosovu postoje i oni koji hoće da nema nikakvih ukidanja taksi, do Kurtija koji vrši manevarske igre - kako bi nešto ukinuo a da ne ukine, i da pritom ucenjuje Srbiju - do onih koji smataraju da takse moraju da budu ukinute zbog dobrih odnosa sa SAD - kaže Dačić.

EU je pozdravila najavu Kurtija o taksama, ne ulazeći dubilje u suštinu, dok su SAD oštro regaovale jer smatraju da su takse remetilački faktor i da treba da potpuno budu ukinute bez bilo kakvih uslova i pregovora o tome.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.