KO JE OVDE IZDAJNIK? Fudbaler koji hoće da igra za KOSOVO ili ovi što su ISPOŠTOVALI HIMNU KOSOVA? (VIDEO)
Ilija ivić i polsanici Srpske liste, Foto: Printscreen

šta je brže ili vrabac?

KO JE OVDE IZDAJNIK? Fudbaler koji hoće da igra za KOSOVO ili ovi što su ISPOŠTOVALI HIMNU KOSOVA? (VIDEO)

Ovaj snimak je ponovo postao aktuelan nakon neke vrste skandala koji se pokrenuo odlukom mladog srpskog fudbalera s Kosova Ilije Ivića da zaigra za reprezentaciju tzv. Kosova

Objavljeno:

Poslanici Srpske liste svojevremeno su ušli u vladu tzv. Kosova 2017. godine kojoj je tada na čelu bio premijer Ramuš Haradinaj.

Tada su iznenadili srpsku javnost jer su ispoštovali himnu Kosova i ustali tokom intonacije, zbog čega su ih neki ovdašnji mediji proglasili izdajnicima.

Ovaj snimak je ponovo postao aktuelan nakon neke vrste skandala koji se pokrenuo odlukom mladog srpskog fudbalera s Kosova Ilije Ivića da zaigra za reprezentaciju tzv. Kosova.

Ilija Ivić je postao je prvi srpski fudbaler koji će nastupati za reprezentaciju tzv. Kosova.

Mladi fudbaler (17), koji igra na poziciji štopera, nedavno je potpisao prvi profesionalni ugovor sa albanskim Fljamurtarijem, a sada je dobio je poziv u reprezentaciju takozvanog Kosova.

- Počeo sam da igram fudbal sa sedam godina i u Gračanici sam napravio prve korake. Bio sam deo Fljamuntarija tri godine i ovo stvarno smatram za svoj dom, svi su me lepo prihvatili i sve je kako treba - rekao je Ivić.

Ilija Ivić je već član prvog tima Fljamuntarija i zimus je sa prvim timom bio na pripremama u Turskoj.

- Normalno da se radujem što igram za prvi tim Fljamuntarija, na pripremama mi je bilo sjajno jer sam video da se moj rad i kvalitet zaista cene i to mi je dalo snagu da nastavim da radim istim tempom - dodaje mladi fudbaler.

Šta vi mislite, šta je veća sramota - odavati počast kosovskoj himni ili igrati za reprezentaciju ove tzv. zemlje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.