KURTI JE LAŽOVČINA! Albanska politička scena u TOTALNOM RASULU, PRŠTE UVREDE NA SVE STRANE!
Kadri Veselji, Foto: Printscreen / Youtube

rasprava

KURTI JE LAŽOVČINA! Albanska politička scena u TOTALNOM RASULU, PRŠTE UVREDE NA SVE STRANE!

Veselji je juče napisao na svom Fejsbuk profilu da je zabrinut zbog "Kurtijeve preterane žurbe da ispuni zahtev Srbije"

Objavljeno:

Premijer Aljbin Kurti je lažov, poručio je lider DPK Kadri Veselji u odgovoru specijalnom izaslaniku američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine, Ričardu Grenelu.

"Dragi ambasadore, Aljbin je lažov! Moj predlog o taksama je veoma jasan od januara 2019. godine. Aljbin ga nije podržao i vodio je kampanju protiv toga. Zabrinut sam zbog žurbe nove vlade da se pozabavi tim pitanjem bez konkretnog plana kojim se na prvo mesto stavljaju najbolji interesi (tzv.) Kosova", naveo je Veselji na Tviteru.

Grenel je prethodno, reagujući na izjavu Veseljija da Priština ne treba da ispuni zahtev Srbije i ukine takse, poručio da je ukidanje taksi zahtev SAD.

"Kadri, Sjedinjene Države traže da (tzv.) Kosovo ukine stopostotno uvećane takse. To šteti (tzv.) Kosovu i sprečava preduzeća da otvaraju nova radna mesta. Aljbin je tu u pravu", napisao je Grenel Veseljiju, koji je sada u opoziciji.

Veselji je juče napisao na svom Fejsbuk profilu da je zabrinut zbog "Kurtijeve preterane žurbe da ispuni zahtev Srbije".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.