Peković ide na Kosovo da bratimi Partizan i Trepču!

crno-beli dobijaju partnera

Peković ide na Kosovo da bratimi Partizan i Trepču!

Povodom dolaska u Kosovsku Mitrovicu ovog vrhunskog košarkaša u centru grada tog dana biće održan ulični basket za najmlađe košarkaše sa severa Kosova
Objavljeno:

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Kosova i Metohije Bojan Jakšić najavio je da će narednih dana Kosovsku Mitrovicu posetiti košarkaš Nikola Peković i da će biti potpisana povelja o bratimljenju KK Trepča iz Kosovske Mitrovice i Partizana. Jakšić je u izjavi za Tanjug rekao da će NBA igrač Minesote Nikola Peković koji je i predsednik KK Partizan 13. i 14. maja posetiti Kosovsku Mitrovicu i K.K. Trepča. On je najavio bratimljenje ova dva kluba, a povelju o bratimljenju trebalo bi da potpiše Peković.

Saša Pavlić Koky
Povodom dolaska u Kosovsku Mitrovicu ovog vrhunskog košarkaša u centru grada tog dana biće održan ulični basket za najmlađe košarkaše sa severa Kosova. - S pravom se nadamo da će se uz podršku Partizana i izgradnju sportske hale koja se najavljuje, košarkaši Trepče naći opet na starim stazama slave - rekao je Jakšić. Košarkaši Trepče nastupaju u okviru Druge srpske lige Grupa zapad, pod okriljem Košarkaškog saveza Srbije. Trepča je nekada nastupala u jugoslovenskoj Prvoj B ligi. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.