PANIKA U PRIŠTINI! ALBANCI SE SPREMAJU ZA RAT! Pregovori su doživeli pravi FIJASKO, sprema se veliko ZLO
Aljbin Kurti, Foto: Beta Armenija Zajmi Besevic

ŠTA JE SAD?

PANIKA U PRIŠTINI! ALBANCI SE SPREMAJU ZA RAT! Pregovori su doživeli pravi FIJASKO, sprema se veliko ZLO

Ovo niko nije očekivao...

Objavljeno:

Nakon jednočasovnog sastanka u prostorijama kosovske skupštine, lideri pobedničkih partija na vanrednim parlamentarnim izborima, Isa Mustafa i Aljbin Kurti, čini se da ni danas nisu uspeli da postignu dogovor o koaliciji.

Kamen spoticanja i ovog puta je mesto predsednika Kosova, prenose kosovski mediji. Iz LDK i Samoopredeljenja još uvek se niko nije oglasio u vezi sa održanim sastankom.

Predsednik LDK, Isa Mustafa, potpredsednik Agim Veljiu i Vjosa Osmani nakon sastanka nisu davali izjave za medije. S druge strane, ni iz pokreta Samoopredeljenje niko se do sada nije oglasio.

Lider Samoopredeljenja, Aljbin Kurti, ranije danas, rekao je novinarima da je optimističan u pogledu postizanja koalicionog sporazuma sa LDK, kao i to da će javnost biti obaveštena kada sporazum bude bio postignut, ali i da održavanje sastanka više ne predstavlja nikakvu novost.

Mustafa i Kurti do sada su se samo jednom medijima obratili zajedno, da bi kasnije praktikovali obraćanje javnosti putem pisanih saopštenja ili preko predstavnika ovih partija, Glauka Konjufce i Avdulaha Hotija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.