HARADINAJA RAMA NIJE NI POZVAO NA JAKO BITAN SASTANAK: Ramuš poludeo, pa osuo paljbu po njemu!
Edi Rama, Foto: Printscreen/Youtube/ Al Jazeera Balkans

POZIV?!

HARADINAJA RAMA NIJE NI POZVAO NA JAKO BITAN SASTANAK: Ramuš poludeo, pa osuo paljbu po njemu!

Vršilac dužnosti premijera Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da nije dobio poziv od premijera Albanije Edi Rame za sastanak o mini Šengenu

Objavljeno:

Vršilac dužnosti premijera Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da nije dobio poziv od premijera Albanije Edi Rame za sastanak o mini Šengenu koji će biti 21. decembra u Draču, ali i da ga je dobio, kako je rekao, ne bi išao.

- Kosovo koliko znam nije pozvano, barem ne dok ovo govorim. Ni u dosadašnjim okolnostima ja ne učestvujem. Ali čak nismo dobili ni pozivnicu - rekao je Haradinaj.

Inicijativa o malom Šengenu je prvi put spomenuta na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijera Albanije Edi Rame i premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva na zajedničkom sastanku koji su imali u Novom Sadu.

Pre nekoliko nedelja u Ohridu je održan drugi samit mini Balkan, na koje Kosovo takodje nije pozvano.

Najviši zvaničnici Kosova, predsednik Hašim Tači, premijer Haradinaj, lideri Samoopredeljenja i DSK, Aljbin Kurti i Isa Mustafa izjasnili su se protiv inicijative stvaranja malog Šengena za zemlje zapadnog Balkana. ; Sledeći sastanak ove inicijative očekuje se 21. decembra u Draču.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.