I ALJBIN KURTI ĆE DA IDE U HAG, BIO JE DEO OVK! Šokantna tvrdnja ALBANSKOG političara
I on je na spisku: Aljbin Kurti, Foto: Printscreen

NOVI MOMENTI

I ALJBIN KURTI ĆE DA IDE U HAG, BIO JE DEO OVK! Šokantna tvrdnja ALBANSKOG političara

Zeka je, govoreći o pozivima upućenim bivšim pripadnicima Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), rekao da će se među njima naći i članovi stranaka

Objavljeno: 06.11.2019. 10:24h
  • 1

Predsednik Evroatlantske partije Kosova Miljaim Zeka, izjavio je da bi moglo da bude do 200 optuženih na Specijalnom sudu, a da je poziv moguć i za lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija.

Kako prenosi Indeksonlajn, Zeka je, govoreći o pozivima upućenim bivšim pripadnicima Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), rekao da će se među njima naći i članovi stranaka.

Prvo će pogoditi Demokratsku partiju Kosova, a zatim Samooopredeljenje”, naglasio je predsednik Evroatlantske partije Kosova.

Na pitanje na koga misli kada je pomenuo Samoopredeljenje, Zeka je za RTV Đukađini odgovorio da je Aljbin Kurti takođe bio deo OVK i dodao da je on bio zadužen za Kancelariju OVK.

Zeka je spomenuo i one koji se brane čutanjem na sudu, nazivajući to velikom greškom.

BONUS VIDEO:

PREMIJERKA BRNABIĆ SA SRPSKIM STUDENTIMA U ŠANGAJU: Ako se danas vratite, a završili ste studije, master ili doktorat i hoćete da otvorite firmu, u prvih 12 meseci za vas i 9 zaposlenih ne plaćaju se porezi i doprinosi! (KURIR TV)

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media