OVO JE ŽELJKO BOJIĆ KOME JE ROSU NAORUŽAN DO ZUBA UPAO U STAN I ODVEO MU SINA! Bio je komandir KPS i GLAVNA JE META
Željko Bojić, Foto: Prentscren

NOVI DETALJI HAPŠENJA

OVO JE ŽELJKO BOJIĆ KOME JE ROSU NAORUŽAN DO ZUBA UPAO U STAN I ODVEO MU SINA! Bio je komandir KPS i GLAVNA JE META

Sve je jasno...

Objavljeno:

Specijalci ROSU upali su jutros na Sever Kosova naoružani do zuba, a jedna od glavnih meta ova operacije je bio komandir operative KPS regiona Sever, Željko Bojić.

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, govoreći o akciji ROSU na severu Kosova, kaže da je ona počela oko 5:45, te da su albanski policajci bili do zuba naoružani.

- Oni su nešto posle šest ujutru napustili područje severne Kosovske Mitrovice. Ovo je još jedan pokušaj da se Srbi zastraše, da se kriminalizuju, okrive i podvrgnu represiji - kaže Đurić za Pink.

Dodaje da je brutalni upad ROSU na sever zabrinjavajuć, da predstavlja igranje sa mirom, a da je, kako ponavlja, cilj jasan - da se Srbi podstaknu na iseljavanje i da se kriminalizuju. Ističe da Priština želi da izmisli "nacionalni kriminal" i da za njega optuži Srbiju.

Kako kaže Đurić, jedna od glavnih meta ova operacije je bio komandir operative KPS regiona Sever, Željko Bojić.

- Njemu su jedinice ROSU upale u stan, izvršile premetačinu, odveli mu sina Vasilija Bojića u nepoznatom pravcu. Uhapšen je još jedan radnik KPS sever - Rade Basara, koji je radio na važnim slučajevima. Sve je ovo deo scenarija da se Srbi kriminalizuju, da se uvežu sa različitim zločinima koji su se desili na području Kosova i Metohije, pa i sa ubistvima – kaže Đurić za Pink.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.